Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-07-2011 11:37:01
Computers & Telefonie

Gebruik cc cleaner

Ook ik ben uitermate verrast over de antwoorden van met name collega freya en gsm. dat omdat ik weet dat beiden over grote ervaring beschikken.
op basis van automatiseringservaring sedert 1998 en benutten van een veelheid van besturingssystemen (tos tot en met win 7 pro) maar nog steeds nu overwegend met xp werk is mijn uitdrukkelijke ervaring dat programma's als ccleaner (benut ik zelf met regelmaat) en/of advanced systems en/of register repair pro (ook die programma's benut ik en met name nu de niieuwste versie van advanced wel degelijk nut hebben betreffende register reparatie, opruimen van troepdossier, opruimen van cookies etc. en zelfs (advance sys) m.b.t. defragmenteren. ik heb wel eens gezien dat na een aantal zelfs microsoft updates er meer dan 200 registerfouten kunnen zijn ontstaan die vertragend werken en dat vertragend werken geldt ook bij erge fragmentering. ik verbaas me dat er niet wordt gemeld door de collegae dat ook het regelmatig verwijderen van cookies erg zinvol is omdat daarmee surfsporen worden verwijderd. wel is het nu zo dat advances systems (gratis versie) register repair als onvriendelijk ziet en voorstelt dat te verwijderen.
ik maak minimaal een keer per week mijn pc (s) en laptop(s) schoon, afwisseld met een genoemd programma. dat doe ik al jaren en heb nog nooit een probleem ondervonden door het gebruik ervan. eerder uitsluitend voordelen en overweeg nu zelfs om één programma te upgraden naar een betaalde versie.

iets dat ik snel zag: als er zeer uitgebreide ervaring is nooit zelf in het register knoeien

met groet, gerrit