Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mt
mtsinot - 27-07-2011 16:46:16
Computers & Telefonie

Hp-cartridge

Ik ken het type printer wel. bij het plaatsen van een nieuwe cartridge moet er uitgelijnd worden. doe je dat niet, dan word je tot in lengte van dagen lastiggevallen met het verzoek om dat alsnog te doen. printer opnieuw installeren zal niet helpen (trouwens, wil je dat echt doen iedere keer dat je een nieuwe cartridge plaatst?), want de printer onthoudt zelf dat hij nog uitgelijnd moet worden.

ik herinner me dat mijn ouders ook zo'n printer hadden waarbij de computer constant aan het zeuren was. bleek dat het uitlijnen toch niet goed gebeurd was (of misschien wel niet). ik zou het daarom gewoon nog eens proberen.

voor het uitlijnen is een scanformulier nodig, dat door de uitlijnprocedure kan worden uitgeprint. dit hoeft maar een keer; een eenmaal geprint formulier kun je gewoon hergebruiken voor een volgende uitlijnprocedure, dus het kost maar een keer inkt en papier. verder zou het een kwestie moeten zijn van formulier op de scanner leggen (in de goede orientatie, helemaal in de hoek geschoven), druk op de knop en klaar is kees.