Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 17-08-2011 20:30:12
Voeding & Gezondheid

Bach-bloesem-mix 90

[quote=rosmo37 schreef op woensdag 17 aug 2011, 19:22]waar zijn jullie mee bezig? alleen maar op elkaar reageren.
de vraag is :" heeft er iemand ervaring met de bach-bloesem-mix 90??"jullie begrijpen toch wel dat wij na 12 maanden gebroken nachten al 1001 tips gekregen hebben???? .....

daarom vermoei ik u niet met mijn tips t.a.v. slecht slapende babies.

ik geef wel een reactie als iemand iets voorstelt waarvan de consequenties voor het brein van een 12 maanden oude baby niet bekend zijn!

dit is niet de site om uw vraag te plaatsen.
mijn tip: laat u door verwijzen naar een goede orthopedagoog die met u naar het gedrag van de baby en naar uw gedrag gaat kijken.

leg een dagboek aan over het slaapgedrag van het kind, zodat deze kan zien of hier sprake is van een inslaap probleem, doorslaap probleem etc.
hoeveel uur slaapt het kind overdag en hoeveel uur 's-nachts.

het gedrag van het kind als het wakker is: huilen e.d.
uw gedrag t.o.v. kind : oppakken, troosten, autorijden, wiegen enz.

misschien kunt u een simpel excel file maken of in een ruitjes schrift over 24 uur waarin u alle variabelen in brengt over gedrag baby, uw gedrag en dan kunt u op eenvoudige manier een logboek maken

dan kan orthopedagoog aan de hand van wat u dan bij eerste bezoek mee brengt al een goed beeld krijgen van waar u al een jaar mee tobt.