Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 19-08-2011 16:23:22
Computers & Telefonie

Nieuwe pc kopen

[quote=vliegenderob schreef op vrijdag 19 aug 2011, 15:56]als je er genoeg verstand van hebt zou je hier de vraag niet stellen dus ga ik er vanuit dat je dat niet hebt. houdt wer rekening mee dat ook hier adviezen gegeven worden doer lezers die er niet zoveelo, maar voor eigen gebruik, voldoende verstanmd van hebben.
ik werk af en toe in een winkel en repareer daar hoodszakelijk p.c.'s met hardware problemen. mijn ervaring is dat je het beste naar een winkel in de buurt kunt gaan, een praatje maken en als de winkel en het personeel je daar aanstaan om er daar één te kopen. een goede winkel is herkenbaar aan het éérst aan jou vragen wat je precies met de computer wilt doen en dan naar één zoeken die aan jouw eisen voldoet, dat kan een pc zijn die in de aanbiedingt is, meestal echter en dat geldt voor alle aanbieding, is er een reden voor die aanbieding, goedkoop ingekocht, vraagje af waarom, overjarig, in hoeverre, enz. goede nazorg bij een zaak in de buurt spaart een hoop ergenis, ellende en verzendkosten uit. laat je door een echte deskundige adviseren. vaak zetten ze ook de nodige gratis programma's er voor je op, geheel legaal ook nog! en je kunt nog eens langskomen als je een software vraagje hebt.

helemaal mee eens, qua software kun je ook denken aan ubuntu, gratis makkelijk en alle programma's die je nodig hebt ook gratis...