Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-08-2011 11:54:14
Voeding & Gezondheid

Bach-bloesem-mix 90

@tdehond,

homeopatie is de bestrijding van de oorzaak en niet van de symptomen, en dat is totaal anders als de reguliere artsen en hun manier van denken en doen. die geven een asperine tegen de hoofdpijn, maar onderzoeken niet waardoor die hoofdpijn ontstaat.

daarnaast is mijn antwoord alleen bedoeld als mogelijke oplossing en tip voor de ouders van de baby en heb ik ook duidelijk vermeld, dat er vooraf advies aan een homeopatie arts gevraagd moet worden.

dat jou voorkeur uitgaat naar een orthopedagoog is jouw persoonlijke mening, en die respecteer ik. daarom respecteer dan ook het advies van een gediplomeerd drogist. en inderdaad, die weet niet alles (maar wie wel?) maar nogmaals, het is bedoeld als tip!