Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 28-08-2011 12:32:39
Voeding & Gezondheid

Bach-bloesem-mix 90

@tdehond,

....een goede drogist schrijft m.i. geen medicatie voor voor een baby......
waar staat dat in deze dat de drogist een medicatie voorschrijft voor een baby?

er staat duidelijk dat het een tip is en dat er bij een homeopatisch arts advies gevraagd moet worden, zeker omdat het hier een baby betreft.

het is gebruikelijk in nederland dat alles wat "anders" is, niet deugd. maar in de homeopatie is dit t.o.v. de reguliere artsen bijna een hetze. terwijl ook een homeopatisch arts wel degelijk een (vaak zwaardere) opleiding heeft als een reguliere arts. maar omdat het "anders"is ...........(wat de boer niet kent dat vreet t'ie niet).

het kan zeker géén kwaad om eens bij een homeopatiesche arts te rade te gaan. misschien helpt het wel........ en als dat zo is, is de baby blij maar ook de (groot)ouders.

los van dit topic: als je eens wist hoeveel "zelfmedicatie" er verkocht wordt via niet artsenkanalen zoals de drogist op de hoek, ga je schrikken. en in de opleiding voor drogist wordt altijd geleerd, dat in geval van twijfel er geen zelfmedicatie verkocht mag worden en er doorverwezen moet worden naar een (huis)arts. dus van voorschrijven is geen sprake.