Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cz
czijl - 03-09-2011 22:09:47
Computers & Telefonie

Ccleaner onveilig voor xp of win7 ?

[quote=conny2 schreef op zaterdag 3 sep 2011, 19:05]weet niet meer welke cleaner het was (ccleaner of jv powertools) waar ik ooit problemen mee had edrick, daarom laat ik het maar in het midden. dergelijke programma`s kunnen soms voor problemen zorgen maar kunnen ook handig zijn als je snel cookies en temp files wil weggooien. het belangrijkste voor beginners is om de verleiding te weerstaan om het register schoon te maken. als je dat ongemoeid laat dan kan er weinig gebeuren.

ik gebruik af en toe ccleaner, ruimt een hoop rommel op inderdaad maar na een telefoon gesprek met microsoft omdat mijn systeem kuren vertoonde, werd mij inderdaad ook afgeraden om het register te schonen. dus dat vinkje in iedere geval weghalen het is namelijk zo dat programma's die je maar weinig gebruikt worden opgeschoond. dus onbruikbaar gemaakt. mijn advies is geen register cleaners gebruiken maar af en toe rechtermuisknop op c: en hardeschijf controle uitvoeren wordt alles weer mooi op een rijtje gezet en repareert fouten op je harde schijf, loopt ie weer als een zonnetje