Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-09-2011 05:11:19
Computers & Telefonie

(sex)dating sites

Dating sites, rating sites e.d. zijn enkel om geld binnen te halen, het gaat eigenlijk altijd alleen om fakes en de echte krijg je niet te zien. simpel omdat zodra je beet hebt, gaan de meesten over op msn, email etc. dus dat word vaak geblokt. zelfs alleen al het idee van een email adres te plaatsen is verboden vaak, en prive berichten worden maar al te vaak eerst gecontroleerd en aangepast al dan niet verweiderd om te voorkomen dat iemand er snel weer weg is.

mijn tip is dan ook, wees verstandig en huur een bedrijf in dat dit soort zaken serieus aanpakt. kijk al niet eens op dergelijke websites omdat deze maar al te vaak onzin zijn en erg vaak veel te veel kosten zonder resultaten.