Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marscholl - 06-09-2011 15:16:07
Computers & Telefonie

Ccleaner onveilig voor xp of win7 ?

Ik lees hier een aantal verwijzingen naar advanced syste care pro. ik heb dit prog een keer gebruikt en heb daarna maandenlang contact met ms nederland en met incredimail gehad om mijn computer weer in orde te krijgen. er waren allerlei functies uitgevallen zoals niet kunnen printen vanuit mail prog etc. uiteindelijk moest ik windows opnoeuw installeren met als gevolg dat ik veel kwijt was.
ccleaner gebruik ik al jaren en raad het ook vrienden en kennissen aan. laatst heb ik dit programma weer eens gebruikt na ongeveer een half jaar en bij het opschonen werd 1,6 gb aan rotzooi en troep wat windows achter zich laat slingeren opgeruimd. zeg dus niet dat dit een nutteloos programma is hoewel er natuurlijk wel meer programma`s zullen zijn die min of meer hetzelfde doen. asc komt er bij mij in ieder geval nooit meer in, net zoals recuva, registrycleaner en meer van dat soort troepprogramma`s. het enige waar je met ccleaner op moet letten is dat het ook inloggegevens verwijderd als je deze door de computer laat opslaan. dus schrijf deze (inlog-naam en -wachtwoord) op of, voor de meer ervaren gebruiker, verwijder het desbetreffende vinkje. succes, martin.