Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 09-09-2011 15:29:47
Voeding & Gezondheid

Houdbaarheidsdatum hema rookworst

@ jipenjanneke

dat ze oorspronkelijk gemaakt werden door zwanenberg in oss kan ik beamen.
ik herinner me de bakken waar ze in de winkel werden aangevoerd eind jaren '50, daar stond keurig zwanenberg op.
over genomen door unilever, werd het zwan.
naar mijn vermoeden is de hema toen overgeschakeld naar compaxo (nl-13) met hetzelfde recept, wel met klein smaakverschil. wie de worsten nu maakt is een van de best bewaarde geheimen in nederland.
unox worsten (vacuum) smaken nergens naar, de "ambachtelijke" kan er net mee door evenals de "verse" van aldi die alleen in het winterseizoen verkrijgbaar is (nl-13)

dit is mijn rookworst ervaring gebaseerd op het feit dat de vacuumworsten niet te (vr)eten zijn.

salut, ex-haagsche harrie