Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-09-2011 18:24:11
Auto & Vervoer

Hoe wordt ik treinmachinist

Ach, 't heeft zijn leuke kanten.
zo kende ik een machinist die op stille zondagen weleens zijn duitse herder meenam op het lijntje amsterdam - amersfoort (de eerste lijn met het atb-systeem)
hij heeft weleens zijn hond op de bestuurdersstoel gezet, een pet op gedaan en reed zo (langzaam) "om de noord"d.w.z. de noordelijk gelegen rails bij het muiderpoortstaion waar hij volgens de dienstregeling niet hoefde te stoppen.
dank zij het atb reed hij zo weggedoken en hond op de bok langzaam het station voorbij en uiteraard met zeer verbaasde treinreizigers wachtend op het perron die alleen die hond (met ns-pet) zagen.

ach ja, het hoeft geen saai beroep te zijn maar je moet wel tegen spelende kinderen op het spoor (vaak echt uitdagend) en tegen zelfmoordenaars kunnen (en dat kunnen er toch velen niet!)

de vrije niet sporende vrije vogel