Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hilary_1 - 21-09-2011 14:34:16
Vrije tijd & Tuin

Afscheidscadeau postcodeloterij

Mijn advies: niet reargeren!!
ongeveer 2jaar geleden ook postcode loterij opgezegd, na +/- 10jaar nog nooit iets gewonnen,maar ja je doet het voor "t goede doel" mag je hopen.
en terwijl ik meespeelde met 1lot met verdubbelaar a 10,50euro x 13 maanden , kreeg ik wel herhaaldelijk het verzoek om met meer loten mee te spelen, dit is toch wel genant, i.p.v. blij te zijn dat je geld geeft willen ze alleen maar meer van je hebben.
na opzegging kreeg 'n brief of ik maar even wilde bellen wat hiervoor de reden was, met andere woorden ze jagen je weer op kosten want je wordt gewoon in de wacht gezet als je belt.
ik heb niet gereargeerd op dit verzoek,maar ben daarna nog vaak door hun benaderd om weer lid te worden.
ik heb het helemaal gehad met deze vorm van geld afpersen en geef het liever rechtstreeks aan goede doelen, in welke vorm dan ook.