Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

simonlebon
simonlebon - 21-09-2011 22:12:49
Computers & Telefonie

Gebruikt verkocht als nieuw

Nou, schande....dat komt wel vaker voor bij webwinkels. de lage prijs moet toch ergens vandaan komen en retouren zijn er altijd. er bestaan zelfs webwinkels die gerefurbishte spullen verkopen als nieuw.

het is op zich wel een werkend apparaat. stel dat plus de afstandbediening had gereset en er een nieuwe gebruiksaanwijzing had bijgevoegd. alleen de verpakking was aangebroken. had u het niet geweten en was je gewoon tevreden geweest.

het is een koop op afstand, dus heb je het recht op retour. plus wijst je daar zelfs op (geld terug of nieuw exemplaar). aan jou de keuze.

zelf zou ik niet zo moeilijk doen en kijken of de afstandbediening naar behoren functioneert en dan beslissen of ik hem terug zou zenden. dozen en gebruiksaanwijzingen gooi ik meestal weg (wel bij oud papier), de gebruiksaanwijzing is sowieso wel te downloaden.

ik kan begrijpen dat je iets spiksplinternieuws in handen wilt hebben, dat was de verwachting op het moment dat je bestelde.

maar vraag jezelf eens af waar het nu werkelijk om gaat:
- je wilt een multifunctionele afstandstandbediening wilt omdat dat handig is,
of
- je wilt gewoon iets nieuws?