Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

beve
beve - 30-09-2011 14:56:34
Huishouden & Energie

Hoe lang blijven vlooiendruppels giftig voor mensen

[quote=johanna66 schreef op vrijdag 30 sep 2011, 13:51]deze week op tv een recept gehoord voor een volkomen veilig-,goedkoop-, gifloos- en milieuvriendelijk vlooienmiddel, t.w.
2-3 citroenen in een pan, onder water zetten, aan de kook brengen, gas uit en vervolgens een hele nacht laten staan. volgende dag citroenen verwijderen, citroenvocht spuiten of met de handen de vacht mee insmeren.
ik heb zelf 2 katten maar heb dit nog niet uitgeprobeerd. ga ik zeker doen.

ik heb man bijt hond ook gezien, maar je gelooft toch niet dat dit werkt? al die vlooienmiddeltjes zijn bedoeld om de totale cyclus van een vlo aan te pakken, de eitjes, de vruchtbaarheid, en de vlo zelf. als je met dat citroensap de vlooien weghoudt, wat gebeurt er dan met de eitjes die door het hele huis liggen (en t.z.t. uitkomen).

verder heb ik rode duim naar beneden gekregen op mijn waarschuwing. misschien handig als degene die het niet mij eens is daar dan iets over zegt in plaats van een duim te geven... dit is een forum, waar mensen met elkaar kunnen discussieren.