Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijn1978
tijn1978 - 01-10-2011 13:49:39
Computers & Telefonie

Mijn desktop maakt geen verbinding..........

[quote=boerenbond schreef op zaterdag 1 okt 2011, 11:04]tijn 1978.

alles is van upc ook de router en alles is geinstalleerd in opdracht van upc,
ik ben geen thechneut dus je verwacht dat vakmensen dit goed installeren,
ik heb momenteel gemiddeld nog geen 10 mb, ik zou 50 mb moeten hebben,
ik zou met 30 mb al heel blij zijn.

heb je de pc of laptop al bedraad aangesloten (utp kabel/internetkabel) rechtstreeks op de modem of modem/router van upc en door midel van upc software goed ingesteld? hier nogmaals de link waar u het programa kan vinden.
http://www.upc.nl/klantenservice/software-en-downloads/ (upc fiber power optimizer voor optimale snelheid) met dit programa wordt alles ingesteld de upc fiber power optimizer past deze instellingen zodanig aan dat hoge snelheden bereikt kunnen worden.
ik ben het met u eens dat de monteur alles goed had moeten instelen en zelfs testen of de snelheden behaald worden want normale insteling in pc staan vaak niet goed voor dit soort snele verbindingen.
u zecht zelf al dat u maar 10mb haald en dat kan best als de netwerk kaart nog niet goed ingesteld staat want internet snelheden waaren nog geen jaar geleden niet meer dan 20 a 25mb en om de nu snellere internet verbindingen te kunen gebruiken moeten daar wel paar instelingen goed ingesteld staan om max snelheid te behalen.
ps; wat betreft vakmensen, ik zelf heb vele jaren voor detacheringsbureau's gewerkt die in opdracht voor div internet bedrijven instalaties doen
en vaak zijn de mensen die de instalaties doen niet echt vakkundig snele opleiding en dan instaleren maar en heben de monteurs hoge werk druk door dat elke instalatie geld voor het detacheringsbureau is dus lopen de monteurs vaak 6 tot zelfs 8 opdrachten per dag (8uur) werkdag beetje lastig als je ook nog van klant naar klant moet rijden houw je maar kort tijd over voor een goede instalatie's dus kan ik mij zelf voorstelen dat monteur alles snel aangesloten heeft maar niet de tijd heeft genomen om uw pc ook goed in te stelen of snelheid te testen want in de werkbon staat dat de monteur alles moet aansluiten en 1pc in het huis het internet moet werken maar niks over dat monteur ook de snelheid goed moet instelen denk daarom dat upc het toolje/software gemaakt heeft zodat de klant zelf het kan doen en of somige nemen namelijk (doe het zelf paket) om dan toch alle instelingen goed te zeten