Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sr
sreglov - 12-10-2011 13:28:34
Vrije tijd & Tuin

Zelf boeken verkopen bij bol of toch beter elders?

Ik zou bol.com aanraden. het voordeel boven marktplaats is dat mensen die nieuwe boeken zoeken ook jouw boek makkelijk kunnen vinden en misschien wel jouw boek kopen. er worden - afhankelijk van het boek natuurlijk - redelijke prijzen voor gevraagd. daarnaast kost het relatief weinig moeite en geeft de verkoop via bol.com een zeker basisvertrouwen. bij bol.com betaald de koper 1,95, waarmee je geacht wordt voldoende te hebben voor het verzenden. kijk voor de precieze voorwaarden op de site.

als je boeken relatief weinig waard zijn, is het misschien ook gewoon slim om naar de slegte te gaan. dan krijg je er doorgaans wel minder voor als via particuliere verkoop, maar je bent wel in één keer klaar. via bol.com of marktplaats heb je wel meer werk, omdat je uiteraard zelf moet verzenden.

succes!