Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dikkie23 - 14-10-2011 16:01:03
Computers & Telefonie

Lg optimus 2x problemen ze lossen niks op

We zijn nu een tijdje verder en het is bij mij en mijn man bij lg bijna opgelost.... waarschijnlijk krijgen we ons bedrag voor beide toestellen terug zodat we bij de winkel een ander toestel, (absoluut geen lg meer!!!) kunnen aanschaffen. we zijn alleen nog aan het discussiƫren over het bedrag. lg heeft een bedrag genoemd waar wij ons nog niet in kunnen vinden.... wij willen namelijk een vergelijkbaar toestel hiervoor aanschaffen. wij hebben tenslotte in mei 2011 ons abonnement aangeschaft en hierbij ook een toestel naar wens uitgezocht en willen een vergelijkbaar toestel hiervoor terug in plaats van dat we een stap achteruit gaan.

wij zitten al maanden met 2 slecht functionerende toestellen, hebben tig keer moeten bellen met de klantenservice, zijn door medewerkers voorgelogen, en worden niet terug gebeld wanneer beloofd. (de laatste 2 medewerkers die we hebben gebeld waren trouwens wel heel vriendelijk).

sinds september 2011 zijn mijn man & ik elke dag dezelfde mail gaan mailen naar lg. misschien van al die mails 2 reacties gehad, ook nog 2 verschillende, terwijl we allebei dezelfde mail stuurden........ uiteindelijk maar een twitter-account aangemaakt en een bericht via twitter gestuurd, toen gebeurde er eindelijk wat!! (misschien een tip voor andere lg-klanten die absoluut niet tevreden zijn?)

nu lijkt er eindelijk schot in de zaak te komen.
voor andere lg-klanten wil ik adviseren:
- vooral blijven mailen!
- evt. via twitter een bericht sturen
- en vooral: volhouden!!!

uiteindelijk zullen ze je toch tegemoet moeten komen