Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-10-2011 16:27:29
Computers & Telefonie

Outlook met wachtwoord beveiligen


het gebruiken van meerdere emailadressen heeft verder niets te maken met ip-adressen. je kunt net zoveel emailadressen gebruiken als je wil. gewoon via de website van de provider (via de service pagina) een nieuw emailadres aanmaken. let wel op dat je géén 'alias' aanmaakt. een alias is een andere naam voor hetzelfde emailadres en dat kun je dus niet door twee personen, onafhankelijk van elkaar gebruiken.
daarna in outlook op de ene computer het ene emailadres gebruiken en op de andere computer het andere emailadres. in de accounts configureer je uiteraard wel dezelfde pop- en smtp-server, maar gebruik je ieder je eigen emailadres om in te loggen en je eigen email op te halen c.q. te verzenden.

freya