Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 28-10-2011 12:07:17
Vrije tijd & Tuin

Oordoppen

Ik gebruik altijd de wassen oordopjes van ohropax, deze zitten het lekkerst. ik maak ze eerst wat kleiner zodat ik ze niet te veel voel zitten. heb ook eens de schuimrubberen geprobeerd, maar die irriteerden na een tijdje mijn oren. het zijn geluidsdempers geen geluidwegnemers, ik heb 3 x per week een zwaar ronkende vuilniswagen aan de achterkant van mijn huis. ik hoor het nu nog wel, maar kan er doorheen slapen. misschien is het goed om eerst eens met zoiets goedkoops te beginnen, want misschien lukt het door een vaag op de achtergrond gesnurk heen te gaan slapen. bij mijn zus gaat het zo in ieder geval wel, zij wilde ook niet apart van haar man slapen..

o ja, ik ken iemand die zich heeft laten opereren aan het gesnurk, maar dat viel die persoon niet mee, een nare operatie. sorry, maar daar moet ik toch eerlijk over zijn.

veel succes met de nachtrust!