Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdwj - 24-11-2011 17:07:19
Voeding & Gezondheid

Zorg op maat

Hallo met jan wat mijn mening is zal bij velen niet goed vallen denk ik!!
in de vorige eeuw toen de term privatisering nog geen veel voorkomende term(tot de jaren 80/90) was!
betaalde iedereen voor iedereen nu is het zo mijn zoon heeft een eenvoudige polis die minder kost als de mijne mijn dochter ook lekker goedkoop zijn allebei kerngezond dus wat let ze maar ze worden ook ouder en gaan dan ook meer last krijgen van kwaaltjes enz. dan wordt de polis dus ook duurder want ze moeten wel maar hebben dan al veel jaren voordeel gehad ten koste van anderen!!
zoals het nu is met al die verschillende pakketten kan je lekker shoppen wat voor jou het beste is maar realiseer je wel dat er in verhouding minder geld binnenkomt bij de verzekeringen door al dat geshop in de gezondheids zorg.
ik ben zelf ziekenhuis in en uit, afgekeurd maar door al dat gedoe met mijn lijf veroordeeld tot een dure verzekering met mijn kleine uitkering!
de verzekering zou zo moeten waarbij zo goed als alles verzekerd is en met de houdige zorgtoeslag die dan rekening houdt met je inkomen er bij!
dan zou het zo maar kunnen dat de premie niet zo hoog zou zijn als nu!
ik heb zelf in het verleden een ziekenfonds premie betaald voor mij maar ook voor een ander en dat heb ik altijd prima gevonden!
door al dit gedoe gaan ze tot op de euro vergelijken en het ikke denken viert hoogtij!!!!!!!!!!!!
hebben we allemaal te danken aan balkenende de privatiserings goeroe van de lage landen!!
zo denk ik er over groeten jan.