Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dannyzwolle
dannyzwolle - 26-11-2011 08:43:07
Voeding & Gezondheid

Zorg op maat

[quote=gravin4 schreef op woensdag 23 nov 2011, 14:34]wanneer kun je nu eindelijk eens een zorgpakket op maat krijgen, waarin je zelf bepaald wat je wilt verzekeren?

laat het basispakket alleen uit huisartsen- en specialistenvergoeding bestaan, plus controle tandarts en medicijnen.

de rest kun je dan zelf kiezen, bijvoorbeeld kraamzorg, iv behandelingen, fysiotherapie, voorbehoedsmiddelen voor boven de 18, tandheelkundige zorg, orthodontisten, enz.

nu betaald iedereen voor zorg die die niet nodig heeft: ouderen voor kraamzorg en beugels bijvoorbeeld en jongeren voor kunstgebitten, hulpmiddelen, enz.
laat iedereen zelf zijn pakket kiezen, dat is eerlijker en voordeliger!




je gewoon dood laten verklaren, als je brieven krijgt acceptgio's terug sturen '' overleden '', dat doe je een paar keer en je hoort er nooit meer wat van, ook aan incassobureau;s terug sturen, dan begrijpen ze het wel, anders op de fax zetten, dat werkt ook, maar ga niet emailen vanaf je eigen mailadres , maak dan een nieuwe mailadres aan, succes gegarandeerd, scheeld je toch per jaar 1300 euro, dus als iedereen dat zou doen, kan de overheiod er niet meer omheen, dan moeten ze de kosten lager maken.