Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 02-12-2011 14:01:00
Computers & Telefonie

Alle tussenrouters altijd aanmelden in hoofdmodem?


oké, het gaat dus om een extender, dus die netwerkkabel kun je vergeten. het uitschakelen van een eventuele dhcp zul je met een computer moeten doen die met een netwerkkabel op de netgear is aangesloten. vervolgens inloggen op de router en dan via de instellingen de dhcp uitschakelen.
ik ken de betreffende apparaten niet, dus het is toch een kwestie van goed de handleiding volgen. wel lastig dat je hier alles moet oplossen om het uiteindelijk in zuid-frankrijk te kunnen testen.....

misschien dat er straks hier nog mensen langskomen die specifiek ervaring hebben met extenders, maar dan zou ik je vast het advies willen geven om hier even het merk/typenummer te vermelden van de gebruikte apparaten.

freya



freya