Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 02-12-2011 15:20:46
Voeding & Gezondheid

Bier slaat dood in de bierglazen

Doordat de meeste mensen wasverzachter gebruiken laat de theedoek waarmee afgedroogd wordt een laagje achter in het glas, niet afdrogen dus of stoppen met de wasverzachter. heet water met soda ontvet inderdaad het beste wij deden dat vroeger regelmatig in de zaak, alle glazen door de soda daarna met heet water goed naspoelen en de wijnglazen poleren, de bierglazen alleen goed naspoelen en op een pluisvrije doek op laten drogen. op een vetvrij glas blijven geen druppels water hangen!

bierglazen die eenmaal in de afwasmachine zijn geweest kan je weggooien of voor andere drank gebruiken want daar krijg je nooit meer een fatsoenlijke schuimkraag op, het glas is namelijk aangetast en dat krijg je niet meer goed.

het spoelen met koud water voor je inschenkt is om het glas te koelen waardoor je biertje mooier uitschenkt.