Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kwaliteitsfreak - 07-12-2011 20:39:48
Computers & Telefonie

Upc gaat weer ehlemaal lost en maakt mij ook los!

Misschien is de "eerste maanden goedkoper" tijd afgelopen? dan gaat ineens het bedrag omhoog, ik heb toevallig vandaag zelf weer upc besteld. ik zet altijd in mijn agenda wanneer het jaarcontract afloopt en dan zeg ik meteen op. en dan kijk ik opnieuw wie de beste aanbieding heeft. dit keer was het opnieuw weer upc. en ik kreeg opnieuw weer de korting. ook een keer gehad dat ik belde om op te zeggen en toen kon ik ineens een sneller pakket krijgen voor minder geld. het is altijd even rekenen of er iets met installatiekosten is natuurlijk. maar mijn ervaring is dat je de opzegging ook zo weer kunt intrekken.
even gekeken bij upc wat u heeft: internet + bellen + kabeltv kost na die maanden korting 43 euro p.m. met 25 mb. u heeft 60 mb. als je bij internet kijkt, kost 60 mb daar 10 euro meer dan 25 mb. misschien tellen ze dat verschil erbij? dan zit u op 53 en dat klopt zo te zien ongeveer.
misschien kunt u van 60 mb terug naar 50 mb. dat kost maar 3 euro extra per maand. scheelt toch weer 7 euro.
http://www.upc.nl/pakketten/internet-en-bellen/
succes!