Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

henson
henson - 07-12-2011 23:00:46
Vakantie & Reizen

Volkstuinhuisje en 12volt

Je schrijft:"wij krijgen een aggregaat.......maar dat zat dus gewoon bij de koop inbegrepen...en over zonnepanelen heb ik het niet gehad.....
als er naar water wordt geslagen, zit er meestal een ouderwetse handpomp op de put als er geen netstroom aanwezig is.......bovendien smaakt dit grondwater vaak "anders" als thuis uit de kraan, dus gewoon in een jerrycan van huis meenemen en oppompen met een caravanpompje!

voldoende water uit de sloot voor het 1000 ltr vat via dompelpomp......maar dat wordt er dan wel eentje op 12v dus..de 24v versie zit rond de 200euro dus daar gaan je minimale kosten of gewoon toch maar met een emmer......
en ja, truckers hebben 24v aan boord, maar vaak hebben deze winkels ook apparatuur die schakelbaar is 12v/24v vandaar de tip en ik weet waar ik het over heb anders gaf ik je de veiligheidstips niet.
leuk kunnen functioneren in het huisje kan alleen als er ook om de brandveiligheid wordt gedacht, anders wordt je niet alleen warm van alle tips :-)

succes!