Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2011 17:01:38
Voeding & Gezondheid

Gourmetvlees

Jaripam schreef op vrijdag 16 dec 2011, 15:04: wat velen denk ik nog niet weten is dat je (een paar keer per jaar ?) vers geslacht vlees en -producten van gallowayrunderen bij/van natuurmonumenten kunt bestellen. zoek maar naar info op de site van natuurmonumenten.
volgens mij slachten ze in januari weer. het vlees was zo vers, dat ik het deels in vacuum verpakte vlees eerst 1½ week in de koelkast moest laten besterven en kon het daarna invriezen. je moet het vooraf bestelde vlees wel zelf afhalen in de naardermeer bij natuurmonumenten. je krijgt jouw bestelling keurig verpakt in een doos mee.

idd, heeft de ts niets meer aan, maar ik wel. ik wist dit niet.
ik koop, als ik al vlees eet, altijd biologisch vlees. in tegenstelling tot wat veel mensen zeggen, houd ik dus wèl van dieren.
niet dat vlees van aldi, lidl, meeste vlees van c1000 ah, 'echte slager' etc., maar biologisch vlees.
en ik neem aan dat vlees dat via natuurmomenten verkocht wordt, biologisch vlees is. ik ga er zéker achter aan. dank je wel voor de tip.! ! ! ! !