Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

macwouter
macwouter - 18-12-2011 17:35:06
Voeding & Gezondheid

Nieuwe brilglazen.

[quote=loreleigil schreef op zondag 18 dec 2011, 17:26]het lijkt mij dat als uw opticiën zegt dat uw montuur te zwak is om nieuwe glazen in te zetten, dat hij/zij dat objectief vast stelt en dat echt niet zegt om u een nieuw montuur aan te smeren. bent u zelf al naar andere opticiëns geweest om hen om een mening te vragen?[/quote.

volgens mij is het wel mogelijk omdat er in het verleden al eerder een nieuw glas is ingezet vanwege een fout in de toplaag op het glas. toen werd er niet gezeurd dat het niet kon en was de bril ook al een jaar oud. ik ben ook bij enkele opticiens geweest die het niet wilde doen. maar dat is vanwege dat mijn bril daar niet vandaan kwam.