Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
dravertje - 02-01-2012 22:26:50
Voeding & Gezondheid

Ooglaseren, ziekteverlof?

Bespreek het met je werkgever en vooral met je bedrijfsarts. als die toestemming geeft, krijg je ziekteverlof. heb ik ook gedaan en heb ziekteverlof gekregen en wel vier weken in totaal, maar met tussenposen van telkens een half jaar. ik heb namelijk vanwege mijn sterkte eerst per oog kunstlensen moeten zetten en daarna is het bijgelaserd.
mensen die roepen dat je geen recht op ziekteverlof hebt, omdat je opzettelijk je 'ziekte' veroorzaakt is gelul, want dan kunnen we het ook gaan hebben over al die 'sporters' in het weekend die vrijwillig zichzelf een blessure laten oplopen en dan ook ziek thuis blijven (daar heb je zelfs nog langer last van dan van laseren). bovendien kunnen anderen niet beoordelen of je het nodig hebt of niet, dat weet alleen jij; dus overleg dit met je bedrijfsarts en met je werkgever.
bovendien wil ik je dit nog meegeven: de een heeft een sneller genezingsproces dan de ander. denk er vooral niet te licht over, dat je de volgende dag gelijk weer alles kunt. voor de mensen die de volgende dag gelijk weer alles kunnen zien en doen: je behoort echt tot de gelukkigen.