Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-01-2012 14:23:35
Huishouden & Energie

Wat moet verzekering vergoeden bij schade badkamer door lekkage?

@ vrouwe elske: waar ik inderdaad mee zit is het stuk waardevermindering zodra ik andere tegels dan de huidige moet gaan gebruiken. ook als is een badkamer 10 jaar oud, het is nog steeds een geheel en dit zal niet meer het geval zijn zodra er andere tegels gebruikt gaan worden. alleen de tegels vervangen die daadwerkelijk gesloopt gaan worden doet in mijn ogen dus afbreuk aan de badkamer hetgeen in mijn ogen gevolgschade is? voor de duidelijkheid: ik verwacht niet dat de verzekering mij een geheel nieuwe badkamer vergoedt maar wel een stuk redelijkheid. waar ik nu naar zoek is argumenten die mij ondersteunen in de discussie met de verzekering inzake het begrip redelijkheid.

@vladja: het gaat hier wat mij betreft niet om het winnen van een discussie maar om het feitelijk beantwoorden van een vraagstuk. op de wijze waarop u uw bijdrage levert zit ik eerlijk gezegd niet te wachten.