Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2012 00:14:12
Auto & Vervoer

Aansprakelijkheid verkeersongeval fiets-auto

Bedankt voor alle reacties!

helaas weet ik nu nog steeds niet helemaal wat ik moet doen, omdat iedereen elkaar tegenspreekt. volgens ron moet ik 100% betalen, volgens elske 50% en volgens vladja 0%.... waar ligt nu de waarheid?

@ ron530, ik begrijp je frustratie over mijn roekeloze gedrag en ik ben zelf ook van mening dat ik een fout heb begaan. zelf ben ik ook automobilist en ben me bewust van gevaren. verkeersregel-les is niet nodig. ik krijg het idee dat je het niet oké vindt dat ik nu onder verantwoordelijkheid uit probeer te komen en dat je daardoor spreekt vanuit emotie in plaats vanuit een juridisch oogpunt.

@ vladja, jij lijkt me hier de meeste (parate) juridische kennis te hebben en daarom ben ik geneigd jouw adviezen aan te nemen.

het stomme is dat ik met vladja's argumenten in eerste instantie naar de verzekeringsmaatschappij ben gegaan en dat die toen met het weerwoord van ron530 kwam... ik raak wat wanhopig. misschien ligt de waarheid in het midden, bi elske's 50%?