Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

laaglander
laaglander - 04-01-2012 13:43:54
Computers & Telefonie

Een laptop voor de toekomst

Hallo jacbigboss,

pc's en laptops worden naar verloop van tijd steeds trager.. meestal omdat je er steeds meer opzet .. dus zeer snel zal die nooit blijven. 10 jaar is een lange tijd voor een laptop en het is niet gezegd dus dat die die 10 jaar vol zal blijven houden..
dat gezegd hebbende... wat voor games wil je er mee spelen? zijn dat zware spellen? dan wordt de keuze ook weer aangepast, dan heeft die meer geheugen nodig ( toch al handig voor fotobewerking), en een betere videokaart. hoe groot mag het scherm zijn?..
snel internet ligt meestal niet aan de langzame of snelle laptop, dat ligt aan de verbinding, daar heeft de laptop niets of weinig over te zeggen.

tja apple.. sommige lopen ermee weg, andere moeten er niets van hebben.

echt antwoorden heb ik niet voor je, maar wel dingen wat je in je achterhoofd moet houden.

ga eens langs een dixons of media markt/apple store laat je voor lichten en inlichten.. zeg niet bij de eerste laptop ja