Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dejeeper - 19-01-2012 14:37:56
Auto & Vervoer

Fiat panda kosten rijklaar maken

[quote=hierisharry schreef op donderdag 19 jan 2012, 13:06]het maakt me ook niet uit dat die kosten er zijn, maar als je een auto aanbied voor 7.069 euro. dan komen er 984 euro bij daarbovenop kosten overheid 92.50 dan moet je in die advertentie gewoon 7.955 als verkoopprijs doen lijkt me wel iets transparanter.

hallo hierisharry, ik neem aan dat dit een schrijffout is, want de kosten zijn inmiddels 200 euro gestegen. maar kunt u niet even een specificatie geven van deze kosten. ik heb verschillende keren een nieuwe auto gekocht en dan wordt er een offerte gemaakt en daar staan alle kosten in, dus ook de aflever kosten.
dat is dus iets anders dan vroeger bij het boeken van een reis, daar kwamen dan plotseling allerlei kosten bij. ik neem tenminste aan dat u een offerte gekregen heeft en daar kan u in ieder geval van zeggen : te duur. ik wil 500 of meer korting. ik kijk uit naar de specificatie. ik hoop dat de panda wel bevalt.