Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nl
nlweert - 22-01-2012 21:19:56
Auto & Vervoer

Fiat panda kosten rijklaar maken

[quote=rjw schreef op zaterdag 21 jan 2012, 15:31][quote=jpm schreef op donderdag 19 jan 2012, 17:57]tsjonge, ik heb me toch een hekel aan die: 't is nu eenmaal zo-uitspraken. de afleveringskosten zijn gewoon veel te hoog in verhouding met verkoopprijzen. en of het nu 545 euro is of 750 euro, het is allemaal gewoon veel te hoog. deze bij de verkoopprijs optellen? ga weg, wat een gedoe. als ik lees dat de winstmarge 21% is (aangenomen dat dit zo is) dan kan daar best wel wat vanaf.


reken maar eens voor dan dat die brutomarge veel te hoog is. ik benieuwd. auto's verkopen is echt geen vetpot (zeker tegenwoordig niet met al die kleine autootjes die in grote aantallen verkocht worden).

maar als je denkt dat het veel is, dan moet je gewoon zelf autodealer worden en met iets minder marge genoegen nemen. ik ben benieuwd hoelang je het volhoudt. ik denk heel kort.

ik vind het altijd zo grappig dat heel veel mensen alles veel te duur vinden zonder dat ze kennis van zaken hebben, of ooit zelfs maar eens een business plan hebben gemaakt. ga gewoon op een regenachtige zondagmiddag eens proberen een berekening maken en je zult zien dat het allemaal wel meevalt met de zogenaamde hoge winsten en marges. let er dan wel op je alle kosten meeneemt.