Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

robert11
robert11 - 28-01-2012 17:16:07
Voeding & Gezondheid

Medicijnen eerst betalen

[quote=stacey schreef op zaterdag 28 jan 2012, 13:41][quote=marjon1 schreef op zaterdag 28 jan 2012, 12:12]ik vind dat de verzekeraar ook in gebreken blijft, die weet ook waarmee hij contracten heeft en welke mensen er bij hem verzekerd zijn. die had op z'n minst de verzekerden aan kunnen schrijven met het bericht dat deze wijziging werd ingevoerd en welke problemen dit zou kunnen geven. .

beetje eigen verantwoording geldt hier ook, er wordt al vermeld bij polisvoorwaarden dat je voor (volledige) vergoeding bij een gecontracteerde zorgverlener moet zijn ( dat geldt al veel langer) en dat kun je, in elk geval bij menzis, zelf controleren via de zorgvinder voor gecontracteerde zorg en kun je bij gebrek aan internet ook telefonisch bij menzis controleren.
als ze voor al hun klanten alle gecontracteerde zorg moeten uitzoeken en melden wordt dat een kostbare zaak en daarvoor ga je dan weer betalen via de premie, en die is zo al hoog genoeg lijkt me..........

beste stacey, in de meeste gevallen zijn mensen al jaren lang klant bij hun dichtstbijzijnde apotheek, zoals wij! 30 jaren!!! wij zijn op de hoogte over hoe en wat, maar nu zijn wij helemaal neergedonderd door een besluit die niemand (klant) zag aankomen, daar het helemaal niks van bekend was! uiteraard was het een makkie na te kijken welke apotheek (nu) met menzis in zee vaart.
het gaat niet om of de apotheek iets moet zoeken voor de klanten, maar meer om de informatie iets te gaan veranderen zonder medeweten van de klant!
.....en alweer vanmorgen, een bekende in nood weg gebracht met mijn auto naar de (menzis)apotheek, 5 km verder!....
en niemand is op de hoogte van deze beslissing!....

m.v.g. robert