Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jankoll - 01-02-2012 17:21:26
Computers & Telefonie

Sim kaart

Degenen, die eerder (tot 16:02h) reageerden snappen kennelijk niet waar het om gaat: unox maak nagenoeg gratis (namelijk op de kosten van de mutsjes na) reclame voor zichzelf en de elfstedenvereniging kan daar niets tegen doen, want het evenement speelt zich af in de openbare ruimte. als unox sportief zou zijn en in de publiekstrekker elfstedentocht als zodanig was geïnteresseerd, zou unox gewoon hebben gesponsord en dan die mutsjes hebben uitgedeeld. maar ja, unilever is op dit punt een vooral nl-bedrijf en zit dus graag voor een dubbeltje op de eerst rang en handelt erg achterbaks.

kortom het gaat niet om de boodschapper, die ik overigens vaak wel kan waarderen, maar om wat unox flikt. wie zich dan met zo'n mutsje bij de elfstedenroute vertoont is dus te kwalificeren als .... (vul zelf maar iets 'vriendelijks' in).