Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

54
54reneetje - 01-02-2012 19:40:00
Computers & Telefonie

Sim kaart

Tja, pjotr2008... kennelijk heb jij (een deel van) de arrogantie van jort kelder tot je genomen. alsof ik niet de worsten van hergo en vooral piet woorst (maasstr.65, a'dam) ken; alleen wel erg aan de prijs! alsof ik niet de andere producten van unilever ken.. alsof ik nog niet een groot evenement georganiseerd heb; zowel op cultureel als op sportgebied heb ik m'n steentje professioneel en vrijwillig bijgedragen.. en van sponsoring en marketing heb ik ook nog jarenlang van gegeten. daarom voor jou nu de jort kelder cup met de rest van je leven gratis magnums smikkelen. je zal maar bij unilever werken, he?
zeker schaamrood op je kaken. welnu, geen enkele multinational of dorpssmederij laat zich de worst van het brood eten en kiest zelf waar ze hun (sponsor)naam aanhangen..

genoeg woorden, tijd voor de zuurkoolstamppot, vult lekker met dit weer, incl. de gebakken spekjes want wat vet extra hoort erbij deze dagen... #tweetexit