Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 03-02-2012 16:17:27
Computers & Telefonie

Lindorff/t-mobile

[quote=jpm schreef op vrijdag 3 feb 2012, 16:13]misschien helpt het volgende. u meldt het incassobureau uw geboortedatum, zegt dat u kunt bewijzen dat u op deze dag geboren bent en verzoekt hen na te gaan of u dezelfde persoon bent die ze willen belasten voor de niet betaalde rekening(en). ik ga er hierbij vanuit dat het wel heel toevallig zou zijn dat u ook op dezelfde dag bent geboren.

zeg er wel bij dat bij de rechter aan hun zal worden gevraagd om bewijzen die aantonen (kopie rijbewijs, paspoort) dat ze de goede persoon voor zich hebben.

wacht eens af wat er dan gebeurt.

groet.

dat zou ik niet doen, mijn geboortedatum geven. laat hen maar zeggen wat uw geboortedatum is. je moet ze niet wijzer maken dan ze zijn.