Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elvinzo
elvinzo - 04-02-2012 13:18:41
Computers & Telefonie

Lindorff/t-mobile

Ik heb een tijdje als schuldhulpverlener gewerkt en heb van daaruit denk ik een handige tip:

maar eerst, hoe weet je dat de schuldige toevallig dezelfde naam en geboortejaar als jou heeft? een andere mogelijkheid is namelijk, als je ergens op internet je adres en geboortedatum hebt staan; dat is mij een keer overkomen.

toen ik net een eigen bedrijfje had, heb ik mijn c.v. als downloadbaar ter beschikking gesteld. die fout maak ik nooit meer! iemand is gericht op internet gaan zoeken, om met mijn naam, adres en geboortedatum van alles te bestellen en niet te betalen!
een methode die bepaald niet zelden voorkomt!
verzeker je zelf er dus van dat je dat soort zaken kunt uitsluiten.

je hoeft geen rechtszaak aan te spannen tegen lindorff. vanuit de schuldhulpverlening weet ik, dat als schuldeisers geen contract kunnen overleggen dat jij met t-mobile hebt afgesloten, ze geen poot hebben om op te staan. schrijf ze dus een brief waarin je het ontkent en wijst op het feit dat ze een kopie van een contract moeten overleggen als ze zo standvastig willen blijven. dat contract kunnen ze dus nooit laten zien. gaan ze toch door, dreig met aangifte wegens smaad en/of laster.

ander bewijspunt: de wanbetaler cq jouw naamgenoot heeft wel een keer betaald? dat gaat dan altijd via een bank. en als het puntje bij paaltje komt, kun jij makkelijk aantonen dat jij nooit dat banknummer hebt gehad!

laat je vooral niet bang maken! niks aan het handje!

succes!