Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-02-2012 16:07:04
Garantie & Verzekeringen

Schade aan keuken wie betaalt?

Handsome1987 schreef op woensdag 8 feb 2012, 18:00: marjon1 schreef op woensdag 8 feb 2012, 17:20: ik heb toevallig een casus op onderling.nl gevonden die dit probleem behandeld.
gaat ook over fbto. lees dit maar eens. https://www.onderling.nl/case/schade-aan-aanrechtblad-in-huurhuis-72">klik

die had ik ook gelezen ja maar daar is het echt de eigenschuld van de bewoner door een hete pan op het aanrecht te zetten.
ik ga er niet van uit dat een frituurpan hoort te lekken terwijl die aanstaat.

ook staat er in de voorwaarden van mijn woningbouw vereniging dat de huurder verantwoordelijk is voor schade aan het gehuurde behalve bij brand.
daarom neem ik dus een inboedel verzekering om die schade te dekken waar ik verantwoordelijk voor ben.


als een kip zonder kop etc. zie commentaar van woensdag 16:27 kan ik je vertellen dat ik mijn inboedelverzekering vanuit eigen huis heb meegenomen, inclusief keuken naar een flat van een wbv. expliciet vermeldend dat de "huurwoning en keuken" meeverzekerd werd zoals in ons eigen huis. met akkoord van de wbv. tot op de dag van vandaag betaal ik daarvoor. heb nu 10 jaar geleden een ongeluk(je) gehad met aanrechtblad en dit werd gewoon gedekt door die verzekering.