Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

menno0
menno0 - 16-02-2012 02:10:53
Computers & Telefonie

Na systeemherstel mis ik ie folpje afspelen

[quote=edrick3 schreef op woensdag 15 feb 2012, 17:40]@menno0.

je kunt ook de fixit uit http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&tl=nl&u=http%3a%2f%2fsupport.microsoft.com%2fkb%2f923737&anno=2">deze link proberen.

suc6
dubelpost ontstond omdat ik wilde aanvullen en niet op quote klikte.

de route zoals je aangaf liep dood. vcl e.a. zijn altijd met laatste update bijgewerkt omdat ik psi heb geïstalleerd. ik meende op door jou aangegeven route onder "program" iets te zien dat er op leek en heb vinkje weggehaald bij default webbrower in.explorer en zit nu echt in de boot!
ik kan niets meer downloaden, ook ie niet. microsoft biedt geen oplossing in deze. de balk bovenin is effen blauw. ook vanuit email kan ik b.v. de link vara kassa niet meer openen. van keyboard doet delete het niet meer, ook rechter muisklik weigert ineens. ander keyboard biedt geen verbetering. m.a.w. het hapert nu goed!

ik had beter moeten zoeken op msn pagina. deze biedt zelf in kleine letters rechts onderin hulp aan. dan moet worden ingevuld welke browser, etc.

ik heb silverlight. de link fixit wil worden omgeleid; wordt niet geaccepteerd. weer gecontroleerd: het is virusvrij. herstelpunt had ik nodig omdat ik met downloaden niet goed bezig was geweest. ik heb geprobeerd ie terug te krijgen door nóg eerder herstelpunt te nemen. het kwam niet mee.
daarover ben ik wel verbaasd.