Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 17-02-2012 08:45:38
Auto & Vervoer

Een onterechte (parkeer)verkeersboete

Met de weersomstandigheden van de afgelopen maanden zoals vocht en vorst, verdwijnen de wite lijnen sneller en kunnen de witte lijnen om die zelfde reden niet worden bijgewerkt.

buiten het feit dat er een wit kruis op het wegdek is aangegeven, als is dat kruis zo goed als weg, staat het normaliter ook met een invalide-verkeersbord aangegeven al dan niet met een kenteken.

m.i. is in dit gevak vervelend voor u, maar bent u wel in overtreding.

invalideparkeerplaatsen zijn juist op plaatsen waar het noodzakelijk is voor de mindervalide mensen om daar te kunnen komen.
misschien kunt u zich ook indenken dat juist voor deze mensen die het nodig hebben en gebruik maken van een invalideparkeerkaart, daardoor ernstig gedupeerd zijn.

er zijn mensen die dan een briefje onder de ruitenwisser doen met de tekst: u heeft (mijn) invalideparkeerplaats in gebruik genomen, bent u dan ook bereid mijn handicap erbij te nemen?

m.vr.gr.,
ineke l