Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruitenheer - 25-02-2012 16:27:08
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag en beroep

[quote=minouk01 schreef op vrijdag 24 feb 2012, 20:00]ik lees hier mijn beslissing op het bezwaar, maar hij is echt niet- ontvankelijk verklaard vanwege de volgens hun te late indiening, maar zie hierboven had hem al 2x toegezonden, maar weer niet aangetekend...dure les.. daarom wordt er niet inhoudelijk op het bezwaar ingegaan.
als je naar de rechter gaat, zul je de niet-ontvankelijkheid moeten aanvechten. pas daarna komt de rechter aan een inhoudelijke beoordeling toe.

als je een verklaring van de gemeente kunt krijgen dat je daar wel mocht wonen, zou je bij de belastingdienst een verzoek kunnen indienen de aanslag ambtshalve te herzien. de belastingdienst heeft beleidsregels hoe ze met deze verzoeken moeten omgaan, ze kunnen ze niet zonder meer afwijzen.