Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 02-03-2012 14:28:34
Computers & Telefonie

Facebook - waarschuwing

02-02-2011 - omdat je op je facebook account natuurlijk veel privé gegevens deelt met vrienden en kennissen wil je je account natuurlijk wel veilig houden.
voorheen kwam het nog wel eens in het nieuws dat accounts gekraakt werden met alle gevolgen van dien (ook die van mark zuckerberg).
facebook had dan ook al aangekondigd de beveiliging te gaan verbeteren. en officieel is het sinds kort mogelijk https aan te zetten,
https is een techniek die zorgt dat alles wat je naar facebook verstuurd veilig gebeurt. zo zorgt https er voor dat kwaadwillende niet meer kunnen meekijken als je toevallig op een open wifi verbinding de laatste updates op je facebook even wil lezen.http://facebookblog.nl/how-to/facebook-beveiliging-https/">info