Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 04-03-2012 10:43:22
Computers & Telefonie

Isra punt en tele 2

Als dit telefonisch aangeboden is lijkt het mij verstandig om - indien nog mogelijk - binnen de bedenktijd te annuleren.

u heeft 7 werkdagen de tijd om te annuleren. liefst zowel brief aangetekend versturen als modem met verzendbewijs retourneren. even bellen hoe retourneren gaat bij tele2.

als het kort dag is dan bellen en alsnog de brief sturen waarin u zet dat u b.v. op 4 maart de overeenkomst geannuleerd heeft waarbij u gesproken heeft met ..... + dat u deze brief schrijft om nog eens schriftelijk aangetekend annuleert omdat niet meegewerkt wordt door zowel kpn als tele2 aan het tot stand komen van een isra punt.

trek meteen per direct uw toestemming tot automatische incasso in! en houdt uw afschriften in de gaten of er incasso's plaats vinden.
verzendbewijzen en copie brief bewaren.