Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 14-03-2012 16:30:30
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

[quote=donna53 schreef op dinsdag 13 mrt 2012, 19:30]
bij kpn kun je je stereo installatie gewoon apart aansluiten. dit doe je nml. op de audio-uitgang van je digitale ontvanger. je hoeft dus niet je tv aan te zetten, alleen je digi kastje. je bedient je installatie via het kastje. daar zoek je dus je zenders op i.p.v. op je ''radio''.dat vind ik appels met peren vergelijken. dan heb je dus geen tv van dat "digikastje", terwijl je radio luistert en ook geen radio meer via de kabel op de bovenverdieping. de bestaande radio's of tuners kun je dus afschrijven. het digikastje moet dicht naast je stereo staan, maar ook direct naast je tv, vanwege de beperkte lengte van al die extra kabels. daarnaast heb je nog de aanleg van kabel(s) van de meterkast naar de digikastje(s), ter vervanging van de bestaande coax kabels.
[quote]je betaalt geen 4 euro extra voor een tweede ontvanger. die zit al in de totaal prijs. pas als je slechts 1 ontvanger wilt hebben (dus voor 1 tv) krijg je een korting van 4 euro op de totaal prijs. voordeliger dus i.p.v duurder!
dat schreef ik ook dacht ik :( 2 tv's standaard en €4 voor elke extra tv), maar kennelijk was dat niet duidelijk genoeg. hoezo 1 tv voordelig? ik heb 4 tv's op 1 analoge aansluiting en geen gedoe met digikastjes, extra kabels, adapters, stroomaansluitingen en afstandsbedieningen.