Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2012 16:53:17
Computers & Telefonie

Thh products betrouwbaar?

Stacey schreef op dinsdag 18 mei 2010, 16:38: nagoya schreef op dinsdag 18 mei 2010, 15:49: stacey,je bent wel erg achterdochtig en argwanend.ik heb niets met thh,maar ben gewoon benieuwd naar de ontwikkelingen en heb op voorhand geen enkele reden om wantrouwend te zijn.dus:niet te snel oordelen.blijkbaar zijn alleen negatieve reacties interessant......

nou draai hier al tijdje mee............
komt vaak voor dat er ineens positieve berichten opduiken van nieuwelingen
die hier dan ook maar eenmalig op enkel hetzelfde topic reageren..........reden tot argwaan hier..

dit topic is niet erg duidelijk betreffende het wel of niet betrouwbaar zijn van de webshop,
ook geen revieuws (nog) van te vinden, eigenaar meldt zich direkt en jij duikt hier ineens op en denkt laat ik daar eens wat gaan bestellen...........?!
niet echt logisch....
en je gaat ze dan wel even de eerste (goede) revieuw geven deze week verwacht ik.............



precies, je draait al een tijdje mee, dan kan er een soort bedrijfsblindheid ontstaan. ik kan me ook ergeren aan reageerders die alles, maar dan ook alles, in twijfel trekken.