Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

il
ilojem - 25-03-2012 14:33:05
Geldzaken & Recht

Bol.com tweedehands verkoop pakketbijdrage verdwenen

[quote=zwemmer schreef op zondag 25 mrt 2012, 14:12]trouwens, de pakketbijdrage is 2,95 euro en wordt lang niet bij alle boeken in de database vermeld maar selectief toegekend. de winkel bol.com heeft hier niets toe te bepalen.

niets toe te bepalen? wat een onzin. zij bepalen toch welk boek te dik is voor een brievenbusverzending?


[quote=zwemmer schreef op zondag 25 mrt 2012, 14:17]ilojem. ik heb de klantenservice gemaild en gevraagd of er iets gewijzigd is aangaande de pakketbijdrage. dat had jij toch ook kunnen doen? dan kun je hier tenminste goed beslagen ten ijs komen.

zwemmer

dat is al gebeurd. ik mag blijkbaar niet vragen of anderen er ook last van hebben? bekijk je -mijn aanbod- tab maar eens goed. klik de advertenties met pakketbijdrage allemaal maar eens open en kijk wat er staat en wat er gebeurt. ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die hier tegenaan loopt! niet bij elk boek met pakketbijdrage, wel bij veel!