Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vodafonewebcare
vodafonewebcare - 27-03-2012 06:40:15
Computers & Telefonie

Whatsapp wel/niet gratis?

Hallo soulsister,

zo te zien ben je al aardig op weg geholpen!

met whatsapp kun je via het internet ''gratis'' berichten versturen naar andere whatsapp gebruikers. er worden geen kosten in rekening gebracht voor de berichten die je stuurt/ontvangt, wel eventueel voor het gebruik van het internet.

of er kosten worden berekend ligt aan de manier waarop je contact maakt met het internet. je kunt het internet van je provider gebruiken of gebruik maken van wifi.

indien je ervoor kiest gebruik te maken van het internet van vodafone is het volgende handig om te weten: whatsapp gebruikt heel weinig internet voor het versturen/ontvangen van berichten. daarom is het voordeliger om een (kleine) voordeelbundel aan te schaffen. bij vodafone noemen we dat een blox. kijk op de volgende pagina voor meer informatie over internet blox: http://www.vodafone.nl/mobiel_bellen/prepaid/vodafone_blox/blox_voor_internet/

mocht je helemaal geen gebruik willen maken van het internet van vodafone, kunnen wij er een blokkade op plaatsen.

ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

met vriendelijke groet,
serkan

vodafone 24/7 webcrew