Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 31-03-2012 16:40:31
Computers & Telefonie

Word ontbreekt na herinstallatie

[quote=gsm schreef op vrijdag 30 mrt 2012, 17:12]word werd vroeger wel meegeleverd met het microsoft works pakket.
kijk dus of je ergens een works cd van microsoft hebt en installeer word van deze cd.

een heel goed (eigenlijk ook beter) en gratis alternatief is http://www.libreoffice.org/download/">libre office. word heet dan anders, namelijk: writer. sorry - even ot: wow.. eindelijk eens iemand die nadenkt met advies, die met de enduser meedenkt.. en dus libreoffice ipv ooo aanraadt.. vele endusers (en their support achterban) zullen je dankbaar zijn)..

ok - toch ook maar even een ootc: hm.. "oudere" en "ibm" in *1* zin .. is toch al wel _ruimschoots_ enige tijd geleden dat e.e.a. nog onder de noemer ibm gemarket werd *grin*.. maar idd.. ze waren degelijk... en als het werkt? dan alles ok..

idd.. vooralsnog eerst zoeken naar een works licentie (erm.. zo uit mijn hoofd *voor* versie 9.0 ofzo? (dus max 8.0 met de free 8.5 update)? toen is het erm.. hoe zeg je dat.. "aangepast"? "new en verbeterd"? - zeg maar gestript).. maar goed - qua interchangeability is een libreoffice versie minstens evengoed.. als je alleen maar word gebruikte, en dan niet met hele deep vba code enzo.. gewoon de al eerder gegeven adviezen volgen, en libreoffice downloaden..