Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2012 12:13:46
Vakantie & Reizen

Wijzigingen bij corendon

Hallo,
wij zitten ongeveer met hetzelfde. wij hebben 2 jonge kinderen. de vlieg tijden waar wij voor hebben geboekt waren ook in de middag, dus ideaal voor kinderen die dan geen nachtrust missen. bij ons zijn de tijden ook aangepast.
als je de voorwaarden leest zijn de tijden die je boekt onder voorbehoud, maar aangepast kan worden met redelijkheid. daar doe je dus niets aan en dat weet je. maar wij hebben voor 8 dagen en zeven nachten geboekt en betaald, blijkt dus nu dat wij terug vliegen om 5:00 's ochtends in onze laatste nacht, inhoudend dat je dus geen nacht hebt. overleven wij wel, maar niet zo prettig voor de kinderen.
vanuit gaande dat je 2 uur van te voren aanwezig moet zijn en een dik uur onderweg bent naar het vliegveld. inhoudend de dag ervoor al erg vroeg op bed , dus daar een deel van mist. daarnaast op de heen weg door een tussen stop in totaal 8 uur onderweg bent ipv 4 uur. kan dit ook zomaar, is dit wel redelijk?
alvast bedankt, mvg p